Betalen kan op verschillende manieren:

Betalen met iDEAL (NL) of Bancontact (BE):  iDEAL is ontwikkeld door een aantal Nederlandse banken om de betaling van online producten en diensten gemakkelijk te maken. Bancontact is de Belgische online betaalmethode. Via iDEAL/Bancontact betaalt u direct online via internet bankieren. Als u tijdens het bestellen aangeeft dat u via iDEAL/Bancontact wilt betalen, wordt de website van uw bank geopend. Daar kunt u inloggen op de manier die u gewend bent van uw bank, en voltooit u direct de betaling. Wij krijgen de betaling meteen binnen en nemen de bestelling daarna in behandeling.

Betalen met creditcard: Op theaterboekhandel.nl kunt u met Mastercard, Visa en Maestro betalen. Tijdens het betalen met creditcard wordt de cv2-code gevraagd, dit is het driecijferig nummer dat achterop uw creditcard staat. Ook heeft u het wachtwoord van uw creditcard nodig om de betaling te voltooien.

Per directe overboeking: Bij direct overboeken wachten we tot uw overboeking bij ons binnengekomen is voordat we uw bestelling verzenden.

Levertijd en verzending van uw bestelling:

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, gaan we aan de slag en bekijken we hoe we de bestelling zo snel mogelijk op uw afleveradres kunnen krijgen. Voor een groot gedeelte van ons assortiment geldt een indicatie van 1 tot 3 werkdagen. Wilt u weten of een boek op voorraad is, of heeft u met spoed een bestelling nodig, mailt u dan met info@theaterboekhandel.nl en wij reageren zo snel mogelijk op uw vraag.

De bestellingen van theaterboekhandel.nl worden aangeboden aan DHL/PostNL.
De verzendkosten voor Nederland bedragen €4,15 (brievenbuspakje), €6,95 (pakket tot 10 kg). Voor België geldt een tarief vanaf €9,00.

Mocht u vragen hebben over (de status van) de bestelling, mail naar bestelling@theaterboekhandel.nl.