Alsof het gedrukt staat_De Kretenzers

Alsof het gedrukt staat

1 januari 2023

Wees erbij op donderdag 12 januari!
Een literaire show waarin vier panelleden ter plekke fabuleren. Een avond waarop zij literaire anekdotes, achterflappen van verzonnen of misschien toch écht bestaande boeken en vreemde spectaculaire feiten over schrijvers opdissen. Het gaat deze avond om mooie slagzinnen, literaire anekdotes, verzonnen of echte verhalen en levensbeschrijvingen uit de literatuur, die aan het publiek worden voorgelegd: Zijn dit waargebeurde of verzonnen verhalen, is dan de vraag.

In ‘Alsof het gedrukt staat’ krijgen de panelleden opdrachten uitgereikt die zij ter plekke moeten oplossen of beantwoorden. Ze oefenen voor je ogen hun verbale lenigheid, fantasie en improvisatievermogen. Ze zullen elkaar aftroeven in vindingrijkheid en esprit. De avond heeft een klein wedstrijdelement en het gaat ongetwijfeld een keer mis…

Na de pauze volgt een interview met een van de vaste schrijvers, of een gast met een actuele aanleiding. Met Froukje van der Ploeg, Rashid Novaire, Erik Lindner en Frans Strijards. De presentatie is in handen van Maaike Bergstra en het programma wordt muzikaal begeleid door een pianist.

Wil je hierbij zijn? Toegang is gratis, wel graag aanmelden om een stoel te reserveren. Dat kan door een mail te sturen naar ons óf regel je reservering via de website van De Nieuwe KHL. Laat het aantal gewenste kaarten, je naam en contactgegevens achter. Je ontvangt dan van ons zo spoedig mogelijk een bevestiging en we zien jullie dan graag op donderdagavond 12 januari om 20:00 uur in de zaal van De Nieuwe KHL in Amsterdam (Oostelijke Handelskade 44A | 1019 BN Amsterdam | website).

 

De Kretenzers