Uitnodiging boekpresentatie Jibbe Willems 15 juni 2021

Boekpresentatie

10 juni 2021

In het staartje van de lockdown verschijnt bij onze uitgeverij de vuistdikke bundel Je kan je niet verstoppen door je ogen dicht te doen. Nu al omgedoopt tot: De Dikke Jibbe.
Veertien theaterteksten van Jibbe Willems, die samen een prachtig overzicht geven van de (uit)hoeken van zijn schrijverschap. Of het nu opera is of een monoloog, of de fragmentarische veelstemmigheid in The Truth about Kate, ­– alle stemmen en vertelvormen komen voort uit Jibbes nieuwsgierigheid en liefde voor de taal (en alle taalexperimenten die je daarop los kunt laten).
Grafisch vormgeefster Jet Uijl gaf het omslag en het binnenwerk vorm en heeft de taal van elk stuk op eigen wijze in het boek geplaatst.

Heel graag nodigen wij je uit om dinsdag 15 juni 2021 de online presentatie bij te wonen. Dit vindt plaats op ZOOM, en zal gehost worden door De Leesclub.  De ‘deuren’ gaan open om 19:45 uur, het programma start om 20:15 uur. De Leesclub is geen leesclub, als er na de uitreiking van het eerste exemplaar, niet gelezen wordt, en in dit geval maken we een selectie uit de bundel. Luisteren mag natuurlijk ook! Wanneer je nog geen Dikke Jibbe hebt aangeschaft, kan je dat deze avond natuurlijk doen, en Jibbe zal deze uiteraard speciaal voor jou signeren! Wij zorgen er voor dat de bundel zo snel mogelijk wordt verzonden.

Via deze link kom je in de meeting waar je de presentatie kan meemaken: https://us02web.zoom.us/j/83767097033…
(indien gevraagd: de meeting ID is 837 6709 7033. De passcode is 061943)
Ook kan je de actuele link op de dag zelf vinden op de Facebook-pagina’s van De Leesclub (als je lid bent, of word vandaag nog lid!) en van Uitgeverij it&fb: https://www.facebook.com/internationaltheaterandfilmbooks  

Mocht de ZOOM-link op de avond zelf niet werken, en elke poging om in te loggen mislukt, stuur dan een (Whatsapp-) bericht naar Heleen (+31 6 196 74 446) Dan gaan we ervoor zorgen dat het lukt!

Alvast heel erg veel plezier gewenst bij (waarschijnlijk) een van de laatste online boekpresentaties; zet alvast wat drinken koud, dan kunnen we dinsdag met z’n allen proosten op De Dikke Jibbe!