We are such stuff

Deen van Meer
Categorieën: , , Trefwoorden:
Categorieën: , , Trefwoorden:

48,50

Fotoboek van (theater-)fotograaf Deen van Meer. In het theater worden verhalen verteld, het zijn verhalen die ons raken, confronteren met onszelf, de ander en de maatschappij. Verhalen die zin geven en een spiegel voorhouden, steeds op een andere manier. Zo kan het publiek reflecteren op zichzelf en de wereld om hem heen, met een lach of een traan.
Deen van Meer vindt het fascinerend om deze verhalen vast te leggen, de magie van het theater te verbeelden. Het is steeds weer een uitdaging om de kracht van een voorstelling, de emotie van een acteur, de schoonheid van een danser te vangen in een verstild beeld. Een beeld dat los van de voorstelling ook een bestaansrecht heeft en een eigen verhaal vertelt.In 1991 begon zijn reis bij Het Nationale Ballet waar Rudi van Dantzig de eerste grote opdracht gaf aan Van Meer en waarop een samenwerking van meer dan tien jaar volgde. Sindsdien werkt hij met vele theater- en dansgezelschappen en heeft zijn werk voor Joop van den Ende Theaterproducties en Disney Theatrical Productions geleid tot een internationale carrière, met één been in Europa en één been in Amerika.

Dit fotoboek omspant meer dan dertig jaar van zijn werk en vertelt een eigen verhaal. Het is een ode aan drie decennia prachtige en onvergetelijke theaterproducties. 

Op voorraad

Productspecificaties

Uitgever: Lecturis
Taal: Engels
Publicatiejaar: 2022
Uitvoering: Paperback
Aantal bladzijden: 200
ISBN: 9789462264397