Papieren lessen

Frans Strijards

26,00

Een leeg toneel. De deur gaat open. Wie komt er binnen? En hoe? Iemand die net een ongeluk heeft meegemaakt, betreedt de ruimte anders dan iemand die net een sollicitatiegesprek heeft gehad. Een bewaker doet de klink op een andere manier omlaag dan een geestelijke. En hoe sluit de vrouw die net ten huwelijk is gevraagd de deur? 
Er is nog niets gezegd, maar de scène is met die binnenkomst al lang begonnen. Met lichaamstaal: de fysieke taal die alles zegt over de omgangsvormen, over je maatschappelijke verschijningsvorm, over jouw verschijning op het toneel. 

Frans Strijards is ruim veertig jaar regisseur, docent en schrijver. Hij richtte in 1985 het roemruchte gezelschap Art & Pro op, onder andere bekend om de energieke fysieke speelstijl. 

Strijards loodst je als een gids door zijn Papieren lessen: praktijkervaringen, voorbeelden, persoonlijke herinneringen, handvatten om aan de slag te gaan en twee dvd’s om dit alles kracht bij te zetten. Voor de geïnteresseerden een bron van plezier en wetenswaardigheden. Voor de doorzetters: aan het werk!

Productspecificaties

Uitgever: Uitgeverij it&fb
Taal: Nederlands
Publicatiejaar: 2014
Uitvoering: Paperback
Aantal bladzijden: 142
ISBN: 9789064038037