Morgen durf ik alles

BonteHond
Categorieën: , Trefwoordens: , ,
Categorieën: , Trefwoordens: , ,

15,95

“Mooi boek om mee in gesprek te gaan met je kinderen, kleinkinderen maar ook voor in de klas!” (recensie op bol.)

Morgen durf ik alles is een verzameling van 26 spannende, grappige en verrassende gedichten. Over monster Fred, kindjes van glas, microfoonijsjes en een huis van patat. De meest fantasievolle en kleurrijke illustraties werden gemaakt door 25 kinderen, en deze illustraties hebben schrijvers Eva Gouda, Rosa Schogt, Sulayman el Mathari, Sem Anne van Dijk, Emma van Hooff, Maxine Palit de Jongh en Judith Faas als leidraad gebruikt voor het schrijven. Deze poëziebundel laat zien dat iedereen soms bang is en dat is helemaal niet erg, zolang je nog wel op avontuur durft te gaan.

Morgen durf ik alles is een poëziebundel die gemaakt is bij de voorstelling SUPERSLOW, de eerste peutervoorstelling van BonteHond over angst voor het onbekende. In het kader van uit je comfortzone stappen, moest BonteHond er zelf ook aan geloven, daarom maakte het gezelschap naast de voorstelling een poëziebundel met hetzelfde thema.

Met tekeningen van Adoara, Amberley, Arash, Djalie, Erin, Huub, Idris, Inaya, Ivy, Jahsaira, Jayden, Jaylee, Jenesis, Kyara, Leo, Logan, Maira, Mouk, Noor, O’Reilly, Reda, Sem, Shane, Sienna en Xanai. Zindzi Witte bracht alle tekeningen en gedichten samen, en gaf het vorm in een mooi, kleurrijk boek.

Lees in de Theaterkrant meer over de voorstelling SUPERSLOW.

 

Op voorraad

Productspecificaties

Uitgever: Uitgeverij it&fb
Taal: Nederlands
Publicatiejaar: 2021
Uitvoering: Hardcover
Aantal bladzijden: 40
ISBN: 9789064039140
Recensie

Pluizuit: “Dit is duidelijk een boek dat je best niet in de boekenkast plaatst, maar dat liefst ergens in huis rondslingert om er vaak in te grasduinen. Zoveel schoonheid en innemende woorden, dat kunnen wij alleen maar ten stelligste aanraden!”