De moedermonoloog

An Nelissen

13,50

UITVERKOCHT –
Een Joods spreekwoord zegt:
God kan niet overal zijn, daarom vond hij moeders uit.

Maar zoals gewoonlijk is de schepper wel vergeten daar een handleiding bij te leveren. Het ene moment ben je als moeder dolblij om te zien wat er aan het andere eind van de navelstreng tevoorschijn komt, het andere moment knalt dezelfde verbinding als een afgeknapt bungee-elastiek keihard in je gezicht.
Het is de hoogste tijd voor de andere kant van het verhaal. Laten we eens lachen met het moederschap en met de kinderen die we hebben gemaakt. Met nieuw samengestelde gezinnen en politiek correcte kinderopvang. Met het legenestsyndroom en de overgang van moeder- naar schoonmoederschap. Met de problemen die we onze kinderen geven en de problemen die wij op onze beurt van onze ouders hebben gekregen. Met wat we van onze moeders geleerd hebben en wat we vooral niet van hen hadden willen leren. Kortom: met alles waarmee niemand durft te lachen. Laat dat maar over aan An, die het allemaal zelf beleefd heeft.
An Nelissen heeft een patent op succesvolle theatervoorstellingen over belangrijke momenten in een vrouwenleven. In 2005 verscheen het boek F*** You over de menopauze.

Uitverkocht

Productspecificaties

Uitgever: Uitgevrij Van Halewijck
Taal: Nederlands
Publicatiejaar: 2012
Uitvoering: Paperback
Aantal bladzijden: 144
ISBN: 9789461311122