BAAAAAA

een voorstelling over blaten
Circus Treurdier
Jan-Paul Buijs, Ellen Parren, Peter van Rooijen

13,50

Guido is een geboren achtergrondfiguur. In het middelbare schooltoneelstuk heeft hij de rol van boom toebedeeld gekregen, terwijl zijn tegenpool Johnny de ‘mannelijke hoofdrol’ mag spelen. Ook in de liefde maakt de timide Guido geen schijn van kans met zo iemand als Johnny op het toneel.
Maar later zal alles anders zijn. Overtuigd van zijn eigen bescheidenheid wacht Guido op de dag dat zijn superieure levenshouding beloond zal worden.

BAAAAAA, een voorstelling over blaten is een muziektheatervoorstelling van Circus Treurdier, geschreven door Jan-Paul Buijs, Ellen Parren en Peter van Rooijen. Over een bescheiden mens in een zeer mondige wereld. BAAAAAA ging in première op 11 maart 2022 in Theater Bellevue in Amsterdam en werd geselecteerd voor Het Theaterfestival 2022. 

Circus Treurdier is een Amsterdams makerscollectief, dat naast muziektheater ook televisie- en filmproducties maakt, zoals de VPRO televisieserie TreurTeeVee (twee nominaties voor een Gouden Kalf 2020).
De artistieke kern van Circus Treurdier bestaat uit Jan-Paul Buijs, Ellen Parren, Peter van Rooijen en scenograaf Janne Sterke.

Productspecificaties

Uitgever: Uitgeverij it&fb
Taal: Nederlands
Publicatiejaar: 2022
Uitvoering: Paperback
Aantal bladzijden: 100
ISBN: 9789064039294